Bekijk snel onze aanbiedingen! En profiteer van hoge kortingen

Bij een nieuwe tijd van het jaar hoort vernieuwing in het interieur. Breng in het najaar gezelligheid, warmte en nieuwe kleuren in huis. Kussentjes, lichtjes, plaids of rotan meubelen. Met een combinatie van deze dingen zorg je al snel dat het veranderd in een gezellig en knus huis dat klaar is voor het najaar!

De kleur Bright Skies is de trend voor dit najaar
Dit najaar heeft Flexa de kleur Bright Skies uitgeroepen tot meest trendy kleur. Pastel kleuren zijn helemaal hip en daar past de kleur Bright Skies perfect tussen. Bright Skies is een licht en luchtige kleur blauw, die open en goed voor de geest is. Een kleur die de positieve effecten van de natuur in huis haalt en nieuw leven in elke woonruimte blaast. Het is een kleur die gelijk opvalt, je moet de kleur durven toe te passen en dat is makkelijker dan je denkt. Bright Skies past juist bij heel veel, het is uitstekend te combineren met andere kleuren, stoffen of materialen. Denk vooral aan verschillende houtkleuren die weer leuk te combineren zijn met natuurlijke accessoires, zoals een rieten mand, een jutte tapijt of kussens in neutrale tinten.

Rotan in het najaar
Rotan is een tijdloze trend! Zelfs in het najaar past rotan er helemaal tussen. Bright Skies is een frisse kleur die goed te combineren is met warme natuurlijke accessoires of meubels. Dan zit je met rotan en hout altijd goed. In het najaar is het goed om voor wat donkerder hout en rotan te kiezen, zo creëer je net wat meer warmte.

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.