Maak je tuin helemaal lente-proof! Bekijk snel onze tuinartikelen

De dagen worden weer korter, het wordt al wat frisser en het regent vaker: de herfst is weer gearriveerd! Tijd om het binnen gezellig te maken, de verwarming hoger te zetten en om lekker de open haard aan te doen. Wij zijn gek op de zomer, maar deze tijd heeft ook zeker zijn gezellige, knusse kanten. Ben je ook fan van rotan en wil je in de herfst ook rotan blijven doorvoeren? Wij helpen je met hoe je dit het beste doet!

Neem buiten mee naar binnen

Zoals jullie weten zijn wij fan van rotan! Rotan is een natuurlijk product wat veel buiten word gebruikt, perfect dus voor in de zomer zou je denken. Maar wist je dat het voor binnen net zo gezellig is? Voor de herfst is het grove donkere rotan het mooist! Het is stoer en het geeft net dat ene extra stukje gezelligheid in je interieur. Denk bijvoorbeeld aan mooie manden voor naast de openhaard, rotan accessoires voor op tafel of mooie meubels. Waarom rotan net zo gezellig is als buiten is heel simpel, je neemt buiten gemakkelijk mee naar binnen en creëert een oase van rust en gezelligheid.

Waarom is rotan een must in de herfst?

In de zomer worden vaak lichte kleuren rotan gebruikt voor accessoires en meubels, als we meer richting de herfst gaan worden de rotanproducten donkerder omdat dit beter past bij de tijd van het jaar! De donkere gloed creëert de gezelligheid en het warme gevoel. Daarom is rotan juist een echte must in de herfst.

Natuurlijk decoreren

Veel producten van Het Mandenhuys zijn geïnspireerd op het buiten leven, wat we ook graag naar binnen brengen. Er zijn meerdere materialen wat we verkopen dat van een natuurlijke afkomst is, door te spelen met deze verschillende materialen creëer je een dynamisch en uniek interieur. Combineer bijvoorbeeld hout met rotan zoals op de foto hiernaast.

Rotan bij Het Mandenhuys

Zorg jij ook dat jouw huis klaar is voor de herfst? Kleed het interieur mooi aan met rotanproducten en je creëert een warm sfeertje! Shop jouw rotanproducten bij Het Mandenhuys. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over welke kleuren, accessoires, meubels en stijlen goed bij elkaar passen.

Fijne, gezellige herfstachtige avonden toegewenst!

Team Het Mandenhuys

Mand Gestreept Geel Rond Ø45cm Groot

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.