Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Met een vloerkleed zorg je direct voor een andere uitstraling van jouw interieur. Het zorgt niet alleen voor verandering maar ook voor een extra gezellig en knus gevoel in jouw huis. Vloerkleden zijn in verschillende vormen, maten, stijlen en materialen te verkrijgen, daarom is er altijd een vloerkleed die perfect bij jouw en je interieur past! Om het je wat makkelijker te maken, helpen we je graag bij je keuze voor een vloerkleed.

Vloerkleden in de woonkamer

Een vloerkleed is een perfect item in jouw woonkamer als het gaat om gezelligheid en sfeer, maar dient ook voor extra comfort! Last van koude voeten in de winter? Dan zorgt een vloerkleed voor lekkere warme voeten terwijl je naar de bank loopt. Ook voor kinderen is een lekker zacht vloerkleed fijn. In de zomer kan een wat dunner vloerkleed juist lekker zijn, om toch die gezelligheid in huis te creëren en tegelijkertijd een lekker gevoel onder je voeten te hebben. Een vloerkleed is dus echt een must in ieder interieur!

Maten van een vloerkleed bepalen

Heb je een kleinere woonkamer kies dan voor het kleinste formaat vloerkleed. Deze zal perfect staan onder bijvoorbeeld de salontafel, door te kiezen voor een klein formaat zal het niet ‘opgepropt’ lijken. Eén van de meest traditionele manier is om de voorpoten van je bank op het vloerkleed te zetten, hierbij wordt vaak voor een gemiddeld vloerkleed gekozen. Hierdoor creëer je een bepaalde eenheid in de woonkamer, met het vloerkleed als bindende factor. Meet voordat je het vloerkleed bestelt, de bank even op. Zorg ervoor dat het vloerkleed ongeveer 15 tot 18cm onder de bank eindigt.
Heb je beschikking over een grotere bank óf een royale ruimte, is het volledig plaatsen van je zitmeubel op het vloerkleed een optie. Hierdoor

zal je bank helemaal tot zijn recht komen. Ook wanneer je woonkamer uitzonderlijk groot is, creëer je vaak meer eenheid door de bank, salontafel en eventuele zitstoelen op een vloerkleed te plaatsen.

Vloerkleden bestellen bij Het Mandenhuys

Hopelijk weet je nu precies hoe je het beste een vloerkleed kunt uitkiezen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over vloerkleden en de maten daarvan. Naast de vloerkleden zijn er natuurlijk ook andere accessoires die jouw vloerkleed nog meer tot zijn recht laat komen. Bijvoorbeeld een leuke salontafel, zo maak je jouw plekje in huis helemaal af en is jouw interieur voor alle seizoenen klaar om te stralen!

      

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.