Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

De bohemian stijl is al jaren een populaire trend! Ben je dol op exotische prints, rijke materialen en een vleugje vintage? Dan is de bohemian woonstijl echt iets voor jou! Vind jij de bohemian stijl te uitgesproken? Dan vertellen we je ook graag meer over de Ibiza stijl die goed te combineren is met de bohemian stijl! Lees meer….

Bohemian interieur

Bij deze stijl draait het vooral om de aankleding en is niks te gek, alles kan en mag! Wijk dus lekker af van het ‘normaal’ en ga uit je comfort zone door iets te kiezen en te matchen wat je normaal nooit zou doen. Bohemian in je interieur betekent ook veel groen, vooral veel planten met een mooie rotan mand. Ook is het bij bohemian stijl populair om een mooie rotan hangstoel toe te voegen. Ga bij een bohemian interieur dus voor uitdagend en uitgesproken accessoires, meubels en kleuren. Is de bohemian stijl te uitgesproken voor jou? De Ibiza stijl is te vergelijken met de bohemian stijl, maar dan net wat rustiger met lichtere tinten. Omdat het allebei afkomstig is vanuit kust, is het leuk samen te combineren en geeft het een heerlijk vakantie gevoel.

Jouw huis als thuis

Wonen is iets heel persoonlijks. Door je eigen keuzes te maken en die te laten zien, onderscheid je je van anderen en maak je van een huis een thuis. Fan van de bohemian stijl? Dan houd je vast ook van spullen met een verhaal. Denk aan de kast van oma, de salontafel van je ouders of een oude dekenkist. Ook zelfgemaakte meubels passen perfect. Ze verdienen, net als accessoires waar dierbare (reis)herinneringen aan kleven, een speciale plek. Door te doen wat jij mooi vind en er een persoonlijke touch aan te geven met dierbare herinneringen word jouw huis een echte thuis.

Bohemian kleurgebruik

Gebruik kleur als de verbindende factor in je interieur. Laat één kleur op meerdere plekken terugkomen om rust en samenhang tussen de verschillende stijlen te creëren. Bij de bohemian stijl zijn onder andere specerijkleuren zoals okergeel, oranje of bruin populair. Met de bohemian stijl kun je alle kanten uit en mag je los gaan met kleur.

Bohemian stijl bij Het Mandenhuys

Bij Het Mandenhuys hebben we een groot assortiment van producten die thuis horen in de bohemian stijl. Hopelijk weet jij nu wat de bohemian stijl inhoud en hoe je deze stijl het beste kan toepassen. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over welke kleuren, accessoires, meubels en stijlen goed bij elkaar passen.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.