Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Het is alweer november de op een na laatste maand van 2020. In de laatste maanden van het jaar is het belangrijk om het gezellig te maken in je huis. In deze blog zijn weer een aantal tips te vinden om je huis gezellig aan te kleden of juist een totale make-over te geven.

Kussens
Kussens kunnen je interieur in een handomdraai een andere uitstraling geven. Een groot voordeel aan een sierkussen is dat het een makkelijk product is om mee te experimenteren in je interieur. Ook kun je kussens op verschillende plekken gebruiken, denk aan op de bank, in de stoelen, op bed maar ook zeker in het tuinmeubilair. Wat wel belangrijk  is om een goede evenwicht te houden in kussens je wilt natuurlijk niet dat je bang een kussens opslagplaats wordt. Ook is de kleur van een kussen belangrijk je kunt in dezelfde kleuren blijven van de het interieur of juist een accent leggen.

Accessoires
Als de basis van je woonkamer staat, de wanden hebben de juiste kleur en de meubels zijn gekozen en op de juiste plaatst gezet. Dan komt nu de keuzes voor accessoires en deze keuze is erg persoonlijk wat het moet bij je passen maar een accessoire hier en daar maakt wel van je huis een thuis. Je hebt veel verschillende accessoires denk aan decoratieve maar ook echte eyecatchers. Wel is het belangrijk in het oogt te houden bij het kiezen van accessoires dat het niet te veel wordt. Let ook goed op de kleur en hoogte dit kan soms echt het verschil maken!

 

 

 

Rotan meubels
Rotan  is razend populair in het interieur. Rotan gaat jaren mee door de natuurlijke materialen wat het extra sterk maakt. Ook geeft de natuurlijke materialen een warme uitstraling aan je woonkamer. Er zijn verschillende soorten meubels te verkrijgen denk aan een leuke loungestoel maar ook een eetkamer stoel kan perfect passen in jouw interieur met een kussentje en een groene plant. Je creëert zo een eigen BOHO stijl, wat voor een rustgevende en ontspannen omgeving zorgt.

Ontdek en laat je inspireren op onze Pinterest pagina of Instagram. Heb je verder nog vragen over de woonfavorieten van oktober? Stel ze gerust. Je kunt contact met ons opnemen via info@hetmandenhuys.nl wij geven je advies en helpen je graag!

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.