Onze webshop is open en we staan voor je klaar, we houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten. Lees meer!

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe trend en ook een nieuwe look voor jouw woning. Vaak hoef je helemaal niet veel te veranderen en maken de kleine dingen al een groot verschil. Wij vertellen je graag wat de zomertrends van 2021 zijn en hoe je deze toepast in jouw interieur.

Kleurgebruik in de zomer van 2021

Deze zomer is het een echte trend om rustige en zachte kleuren als basis te gebruiken. Ook is het populair om die kleuren weer terug te laten komen in accessoires en meubels, om één geheel te creëren. Als we praten over rustige, zachte en echte zomerkleuren hebben we het over zandkleuren, licht roze of lichte grijs tinten. Dit is de top 3 van de meest gebruikte kleuren in het interieur deze zomer. Lichte kleuren trekken zich ook minder snel warmte aan daarom zijn de lichte kleuren een aanrader in de zomer!

De zomerkleuren toepassen in jouw interieur

Hoe pas je de zomerkleuren toe aan jouw interieur? Je kunt er voor kiezen om meubels te vervangen en/of muren te schilderen maar ook de kleine dingen maken verschil, zo kun je er voor kiezen om alle accessoires in lichte tinten uit te zoeken en dan zie je al snel dat het een hele andere sfeer creëert in jouw interieur. Zet bijvoorbeeld een mooie vaas neer met een zomerse bos bloemen en creëer extra gezelligheid door mooie witte kussens in de bank te leggen of kies voor een mooie licht grijze bank.

Rotan meubelen zijn een trend voor de zomer

Rotanmeubelen geven een mooie natuurlijke uitstraling aan jouw interieur. Door de natuurlijke uitstraling geeft het rust en is het goed te combineren met de lichte kleurentrends van deze zomer! Wat zo leuk is aan rotanmeubels, is dat je een beetje van buiten naar binnen haalt en is een rotanbank, stoel of kruk een echte toevoeging aan jouw zomerse interieur.

Zomers interieur bij Het Mandenhuys

Bij Het Mandenhuys hebben we een groot aanbod van mooie bloemenmanden, rotan meubels of gezellige kussentjes voor op de bank! Hopelijk weet je nu precies hoe je het beste de woontrends voor deze zomer kunt toepassen in jouw interieur. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op via, info@hetmandenhuys.nl. Wij geven je graag advies over welke kleuren, accessoires, meubels en stijlen goed bij elkaar passen.

Mis nooit meer een aanbieding

Het Mandenhuys heeft regelmatig mooie deals! Wil jij deze aanbieding en nieuwe producten als eerste in je mailbox ontvangen? Vul dan hieronder je e-mailadres in en meld je GRATIS aan.